Untuk homestay Alor Gajah ada kolam renang pula, kami cadangkan anda memilih Villa Atok Den. Chalet Depan Pantai Yang Cantik Dan Indah Di Terengganu. Homestay ini membolehkan anda mendekatkan diri and adengan alam semula jadi. © 2018 TimSynk Enterprise. Terletak di Bandar Hilir membuatkan anda senang untuk ke tempat tempat menarik seperti A Famosa, Muzium Samudera, atau Menara Taming Sari. 5 Tempat Menarik untuk Family Day di Melaka. Sekiranya ingin merasakan keseronokan bercuti bersama ahli keluarga je di sini, pengunjung boleh menyewa keseluruh tempat ni dengan harga RM2070 satu malam. Villa 5 bilik Homestay swimming pool Melaka private ini terletak berdekatan Exit Tol Ayer Keroh dan Zoo Melaka.Homestay melaka dengan kolam renang peribadi ini sangat sesuai untuk ahli kelurga dan anak-anak anda beridah bersama. Sambil makan sambil terjun kolam. Casugria Boutique Residence menawarkan percutian yang menenangkan dek kerana reka bentuk dan ciri Melayu tradisionalnya. Selamat bercuti! Ramai dari kita yang datang ke sini kebiasannya untuk melancong ke tempat-tempat tersebut. Sebuah kolam renang di sediakan untuk para tetamu berendam bersama keluarga dan rakan. Homestay ada kolam renang di Melaka juga berdekatan dengan akademi laut malaysia,alam,kolej universiti islam melaka,kuim,kuala linggi,matrik londang,masjid tanah, pantai pengkalan balak,pantai tanjung bidara dan lubok cina.Pak Usop 0192710336 / Puan Mazwin 0192716044 Reka bentuk cottage comel ini pasti akan menarik perhatian sesiapa sahaja. Mampu memuatkan sehingga 20 orang, homestay ini lengkap dengan pelbagai kemudahan asas dan anda boleh melakukan pelbagai aktiviti menari bersama keluarga. Melaka memang destinasi yang memiliki banyak tarikan pelancongan sesuai untuk semua golongan. Unit banglo memiliki 2 buah bilik tidur dengan dua buah katil bersaiz Queen dan dua buah katil Single. All registered. Persekitarannya tenang sangat, bersih dan selesa. Alamat: Jalan Bahrudin, Kampung Baru Sirusa, 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan. Ia menawarkan penginapan dengan kemudahan parking peribadi percuma. Kami plan nak stay 3hari 2malam. Diantara kemudahan kemudahan yang ada adalah : KOLAM RENANG. Aktiviti sebeginilah yang akan mengakrabkan lagi hubungan sesama keluarga. Alamat:  117, Jalan Parameswara, Bandar Hilir, 75000 Melaka. Dewan Seminar berhawa dingin. Siapa yang tak kenal Melaka. Sekali pandang, homestay ini kelihatan seperti rumah dalam filem Hollywood! Rumah banglo 2 tingkat. Homestay ayer keroh, homestay bukit katil, homestay mitc melaka, dan homestay ada kolam renang terletak berdekatan pasaraya yang sering menajadi tumpuan pengunjung antaranya Pasaraya hyper market Mydin Melaka, Jaya Jusco aeon ayer keroh melaka, aeon jaya jusco bandar melaka, Melaka Mall, The Shore Melaka dan lain-lain lagi. Dengan maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak, harganya semalam ialah RM200. Chalet Sebelah Sungai Lata Yang Sejuk Di Kaki Gunung Kg…, 10 TEMPAT YANG MESTI KORANG SAMPAI SEBELUM BERCUTI KE LUAR…, Tempat Menarik di Melaka. Dapat pula berehat santai di depan kolam renang, tak rugi rasanya menghabiskan masa percutian bersama. Juga terletak di Merlimau, homestay yang berkonsepkan exposed bricks yang cukup minimal tetapi elegan. Apa kata kali ni sambil melancong ke sini, kita menginap di homestay kolam renang best Melaka ni. Homestay dengan kolam renang di Melaka, Yes! Penginapan ni mungkin nampak simple, tetapi tarikan persekitaran kampung dan kolam renangnya pasti menjadikan percutian anda di sini sangat bermakna. Hiasan dalamannya juga cantik. Objektif kami supaya Portcuti.com dapat menjadi salah satu tempat rujukan utama sekiranya anda semua ingin membuat perjalanan percutian yang best! Warnanya yang lembut turut menjadi nilai tambah keindahan homestay ini. Bagi yang ingin menambah bilangan tetamu, caj yang perlu ditambah ialah RM10 untuk setiap 1 orang. Tambahan pula, setiap penjuru kawasan dikelilingi pokok-pokok yang menerbitkan rasa segar. Menginap di hotel mungkin akan menelan belanja yang besar sekiranya bercuti bersama keluarga besar anda. Sebenarnya bukan sahaja homestay konsep kontena yang ada di sini. Homestay Terbaik Tepi Pantai Melaka C Letsgoholiday My. Mendapat rating baik dari laman Google, sudah tentulah ia cukup untuk merealisasikan percutian hujung minggu anda. Memang tempat yang sesuai untuk bercuti dengan keluarga dan saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu. Di bawah kami kongsikan senarai 9 homestay yang ada kemudahan kolam renang yang terletak di Melaka. Kalau homestay dekat atas ada kolam macam kolam hotel, mungkin kolam di homestay Pak Aman sesuai untuk korang yang bercuti dengan anak kecik. Untuk penginapannya, Villa Lot 1638 menawarkan 9 unit Semi Detached 2 Room Villa, 1 unit 1 Room Garden Villa dan 3 Private Suite Rooms. Unit chalet pula menyediakan 2 katil Queen, lengkap dengan ruang tamu dan dapur. Alamat: Jalan Kemus / Sempang Ampat, A Famosa, 78000 Alor Gajah, Melaka. Maklum sahajalah, hotel budget pula tidak menyediakan bilik luas dan kelengkapan pula agak terhad. sekiranya ingin menghubungi kami boleh klik contact us atau hubungi kami di [email protected], Bercuti Di Tepian Gunung Dan Sungai Di Kedah, Port Menarik…, Homestay Depan Laut Membiru Di Terengganu, Antara Pantai…. Rugi kalau tak menginap di sini bersama keluarga besar anda. Lihat sahaja landskap backyard nya. Homestay Kolam Renang Kawasan Perkampungan Yang Sejuk Di Kuala Pilah. SuRi Homestay, Crystal Bay Melaka, penginapan lengkap dan selesa sesuai untuk percutian keluarga atau sebagai tempat persinggahan sementara di Melaka (maksima 15 orang) Jubin kolam baru diganti pada mei 2020 20 Homestay Menarik Di Melaka Ada Kolam Renang Sesuai Buat Reunion Family Day. Homestay Kolam Renang Best Melaka, Cantik Dan Tenang Kat Kawasan Kampung. Laman web: http://surihomestay.blogspot.com/, Alamat: No 2 Jln Ap 12, Taman Alai Perdana, Crystal Bay, 75460 Malacca. Setiap satu daripadanya mempunyai dua buah katil dan lengkap seperti bilik hotel. Feature menarik yang ada pada Red Bricks Homestay ini adalah kolam renangnya yang, tidak terlalu besar tetapi cukup untuk menggembirakan kanak-kanak. Tempah kesemua unit penginapan dan buat family day di sini dengan keluarga pasti berbaloi-baloi. Cukup luas, lengkap dnegan laman dan sebuah kolam renang yang boleh memuatkan anda sekeluarga. Terdapat 7 buah unit teratak, di mana setiap satunya memiliki dua buah bilik yang mampu memuatkan 4 – 6 orang. we respect your privacy and take protecting it seriously. You cannot print contents of this website. Kolam renang untuk dewasa dan yang cetek untuk kanak-kanak. Bahkan itu turut memiliki sentuhan ala Inggeris. Kolam renang untuk dewasa dan yang cetek untuk kanak-kanak. Tea Hill Homestay adalah salah satu darinya yang cukup istimewa. Bagaikan rumah sendiri, banglo ini mempunyai 5 buah bilik yang lengkap dengan penghawa dingin. Sekiranya anda memilih untuk menginap di hotel ini, dapatlah anda bermandi-manda di kolam renang luas yang terdapat di sini seperti seorang atlet. Ada 2 buah kolam renang. Kemudahan: Kolam renang Ringkas tetapi elegan. Memiliki rekebentuk zaman kolonial US, Mymomhouz merupakan antara homestay yang terbaik di Jasin, Melaka. Dengan konsep bilik, ianya mempunyai 2 katil queen dan 1 bilik air. Sekarang ni, kalau tempat bercuti tu takde swimming … Hari yang dinanti pun tiba. Chalet ini ada 1 bilik yang mempunyai 2 katil queen, 1 ruang tamu dan 1 bilik air. Anak-anak pasti suka! Homestay Len D’Village. Maksimum tetamu di dalamnya ialah 7 orang termasuk kanak-kanak. Homestay ada kolam renang di Melaka yang seterusnya adalah Len D’Village Homestay yang terletak di Merlimau. Homestay muslim di melaka.. Ada kolam renang berbumbung.. Luas dan lapang.. Booking awal dialukan.. . Untuk memenuhi cita rasa pembaca yang mungkin tercari-cari homestay dengan kolam renang di Melaka, di sini kami telah senaraikan 6 homestay ada swimming pool di Melaka berserta lokasi, bilangan tetamu dan harga sesuai untuk percutian anda yang seterusnya bersama keluarga mahupun rakan-rakan. Julia Homestay & Chalet terletak di Melaka. Sebuah negeri yang kaya dengan tempat bersejarah. Cuma sekitar 1 jam pemanduan sahaja. Harganya lebih murah, malah lebih selesa untuk anda sekeluarga. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Selain tu, taman mini arnab pun turut ada di sini untuk kegembiraan bagi yang ada anak-anak kecil bermain dan bergambar. Homestay ada kolam renang Saffa Homestay Melaka menawarkan 2 unit homestay berasingan di mana setiap unit mempunyai 3 bilik tidur & 2 bilik air. Ye lah, bab bab air ni keselamatan paling penting kan. Kang terleka sikit, bahaya menanti. Alamat: 32, Jalan Cheng Perdana 1/27, Taman Cheng Perdana, 75250 Melaka. Sebuah banglo dengan 4 buah bilik tidur. ISMAH Beach Cafe. Cari punya cari dapatlah sewa homestay dekat area melaka. Homestay Melaka Kolam Renang Sungai Homestay With Swimming Pool Facebook. Memang sesuai untuk keluarga besar macam kitaorang ni. Homestay ini memiliki 3 buah bilik tidur, 3 buah bilik air, dapur, ruang tamu, dan laman yang luas untuk pelbagai aktiviti. #TMKTravel #TheMelakaKini. Selain itu, homestay ini mempunyai 6 bilik tidur dan 7 tandas, sesuai untuk 20 tetamu dalam satu masa. Tempat letak kereta di hadapan bilik. Saturday, 20 October 2018 Homestay Kolam Renang Melaka Homestay ada kolam renang di Melaka juga berdekatan dengan akademi laut malaysia,alam,kolej universiti islam melaka,kuim,kuala linggi,matrik londang,masjid tanah, pantai pengkalan balak,pantai tanjung bidara dan lubok cina.Pak Usop 0192710336 / Puan Mazwin 019271604 . Rumah percutian ini mempunyai 4 bilik tidur, TV skrin rata dengan saluran satelit, dapur yang serba lengkap dengan microwave dan peti sejuk, mesin basuh serta … Villa indah yang berdiri di atas tapak yang cukup luas ini memiliki seni bina yang begitu moden dan elegan ala-ala di Las Vegas, lengkap dengan kolam renang dan ruang santai berbumbung di tepiannya. Rumput carpet yang menghijau boleh membangkitkan mood santai. Tea Hill Homestay adalah salah satu darinya yang cukup istimewa. Setiap unit dilengkapi dengan 2 unit penyaman udara, dapur, peti sejuk dan peralatan asas memasak. Menariknya di sini ada 2 buah kolam renang khas untuk dewasa dan kanak-kanak. Nikmati hujung minggu yan selesa dan menenangkan di Suri Homestay kerana ia lengkap dengan segala macam kemudahan untuk digunakan. Malah, lokasinya yang strategik membuatkan homestay ini dekat dengan tempat-tempat menarik dan restoran. Tempat penginapan yang berhawa dingin ini menawarkan balkoni, TV skrin rata dan bilik mandi peribadi dengan pancuran mandian. Untuk sebuah bilik hotel dengan kolam renang yang hanya muat 2 orang sahaja sudah terpaksa berbelanja ratusan ringgit. Memang havoc la. Buka Tingkap Terus Nampak Laut! Sistem KARAOKE. Chalet Sebelah Sungai Lata Yang Sejuk Di Kaki Gunung Kg Sempeneh, Perak, Bercuti Di Tepian Gunung Dan Sungai Di Kedah, Port Menarik Untuk Bawa Keluarga…, Homestay Depan Laut Membiru Di Terengganu, Antara Pantai Yang Sangat Cantik Di Negeri…, Chalet Kolam Renang Air Sungai Yang Menggamit Suasana Perkampungan Untuk Percutian…. Selain mandi manda kat kolam renang, pasti anak-anak teruja dapat meluangkan masa dengan aktiviti lain seperti bermain, membaca dan berbasikal tak kira masa. Anda boleh melakukan lebih banyak aktiviti di sini kerana lokasi homestay lebih dekat dengan pelbagai tempat tumpuan ramai seperti Taman Rama-rama, Zoo Melaka, Melaka Wonderland Theme Park , Taman Burung Melaka dan banyak lagi. ISMAH BEACH RESORT, MELAKA. Your email address will not be published. Memang tempat yang sesuai untuk bercuti dengan keluarga dan saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu. Terletak di Merlimau Melaka, homestay ni ada 8 unit penginapan yang sesuai untuk percutian keluarga yang ramai. Len D’Village Homestay lengkap dengan dua buah kolam renang untuk kanak-kanak dan dewasa. Press Esc to cancel. Resort dengan kolam renang di Melaka Jalan Paya Dalam / Umbai, Kampung Tasek, 77300 Melaka Phone: 012-623 7687 Kemunting Beach Resort Kemunting Beach resort is a resort located opposite the Straits of Malacca. Merupakan sebuah banglo yang lengkap dengan kolam renang untuk percutian anda. 4 buah bilik tidur ini sudah cukup untuk memuatkan keluarga besar anda. Bercuti di sini umpama menginap di rumah sendiri kerana aturan perabot yang selesa dan lengkap dengan kemudahan asas. Selain itu, Villa Atuk Den ini cuma 5 minit dari AFamosa Theme Park. Selain tu ianya juga terdapat 1 ruang tamu dan 1 bilik air. Bukan senang nak cari homestay ada kolam renang di Melaka. Namanya agak unik dan moden, namun usah gusar kerana harga penginapan di homestay ini agak murah dan munasabah. Kami kongsikan pelbagai tempat penginapan yang menarik, makanan, itinerari serta tip-tip serta berita tentang travel. Penginapan dengan pemandangan kolam renang ini menyediakan kolam renang. Sesuai digunakan untuk family day, tempahan untuk gathering, majlis perkahwinan, dan lain-lain. Kalau anda ada cadangan homestay lain yang menarik, kongsikan dengan kami menerusi ruangan komen di bawah. Ada 10 bilik siap kolam renang. Terdapat empat unit homestay. Nice betul pemandangannya dari luar. Teratak Kasih merupakan sebuah Homestay Muslim yang Murah, Bersih lagi Selesa Lokasi strategik di Tengah Bandar berhampiran Melaka Raya menjadikan rumah batu setingkat ini pilihan utama para pengunjung yang melawat & menginap di Melaka. Keindahannya bukan hanya terletak pada dekorasi luaran, bahkan hiasan dalamannya juga bakal membuatkan tetamu selesa sewaktu percutian. Bolehlah berenang hingga larut malam. Dapurnya juga berfungsi dengan baik, anda boleh memasak dan sebagainya. Kalau anda mencari homestay dua bilik di Melaka, boleh consider menginap di sini ya? Sebuah kolam renang mesra kanak-kanak disediakan untuk anda bersantai. Alamat: Lot No 1312, Taman Sri Batu Gajah, Merlimau 77300 Melaka. Menampilkan dekorasi dalaman yang simple tapi tetap menyerlah dengan gayanya yang tersendiri, Femosa Homestay Melaka pasti memuaskan hati anda sekeluarga. Dan harganya semalam ialah RM350. Terletak di Merlimau Melaka, homestay ni ada 8 unit penginapan yang sesuai untuk percutian keluarga yang ramai. Publisher - tempat menarik seluruh malaysia. Kolam renangnya yang luas sudah tentu dapat menceriakan percutian anda. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Pelbagai kemudahan dan fasiliti yang disediakan oleh pihak resort untuk menjadikan percutian anda sebuah percutian yang tidak dapat dilupakan. Alamat: Taman Sri Batu Gajah, Kampung Batu Gajah, 77300 Merlimau, Melaka. Tokong Cheng Hoon Teng dan Jalan Jonker masing-masing terletak 44 km dari homestay ini. Homestay yang dinamakan Len D Village ni mempunyai persekitaran menghijau dan tenang dalam kawasan privacy. Yang seterusnya ialah penginapan Chalet 3 Unit. Namun yang membezakannya dengan Chalet 3 Unit tadi ialah dapur memasak lengkap yang disediakan. Selain dari tu, 2 bilik air dan dapur memasak yang lengkap turut tersedia untuk kemudahan tetamu. Bila bercuti di Melaka dengan family, mesti kita nak cari tempat rehat yang menggembirakan. Kami sertakan juga homestay dengan swimming pool di Port Dickson kerana ia tidak jauh dari Melaka. Homestay Melaka with private swimming pool atau kolam renang sendiri dengan 5 bilik aircond. Mencari homestay Melaka Klebang? Tambahan pula tempat dan peralatan BBQ sudah disediakan tanpa sebarang caj tambahan. Seronok kalau dapat berendam dari pagi ke malam dalam suasana kampung sebegini. Selain berenang, anda juga boleh memancing. Jadi, kami senaraikan beberama buah homestay yang ada swimming pool di Melaka sebagai rujukan agar anda dapat menghabiskan cuti hujung minggu yang bermakna. Jarang sekali untuk mendapatkan percutian santai dan merehatkan diri di tempat penginapan yang menarik. Setiap bilik memiliki keistimewaaan tersendiri seperti boleh memuatkan lebih ramai tetamu, view kolam renang, dan harga bajet. Dengan jumlah maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak, harga 1 malam ialah RM280. Maka, homestay adalah pilihan tepat untuk menginap untuk. Dan yang terakhir sekali ialah Bilik 3 Unit. Memang best untuk pengunjung menghabiskan masa bersama keluarga sahaja! Suri Homestay terletak di pantai Crystal Bay. >>> Teratak Kasih 360° Virtual Tour <<< Lokasi Berdekatan (5-10 min) : Elements Mall, Hatten City, Dataran Pahlawan, Mahkota … Alamat: KM 5.6 Tuah, Kg Jembatan, Jalan Hang Mahmud, Kampung Duyong, 75460 Malacca. Memang best dapat buat macam-macam aktiviti santai di sini. Kami menyediakan beberapa jenis penginapan homestay, apartment dan hostel… Kami menyediakan senarai penginapan Homestay Melaka Murah, Apartment dan Hostel yang selesa untuk keluarga dan rombongan di Bandar Hilir dan Klebang, Melaka serta dilengkapi Kolam Renang Di dalamnya mempunyai 2 bilik iaitu 3 katil queen dan satu katil single. Homestay Len D’Village ini terletak berdekatan dengan Politeknik Merlimau dan juga UiTM Jasin, Merlimau Melaka. Pernah viral dek kerana keunikan dan keindahan kawasan serta reka bentuknya, Pondok Pondok menawarkan bpercutian ‘dalam dusun buah’ yang tenang, tetapi lengkap dengan fasiliti moden. Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox. Ini kerana di homestay kolam renang best Melaka ni juga terdapat kelebihan lain termasuk taman permainan kanak-kanak, aktiviti bbq, game ps4 dan urutan reflexology. Usah risau, kerana setiap satu daripadanya lengkap dengan fasiliti seperti: Kalau anda menginap pada musim buah, bolehlah menikmati buah buahan tropika seperti durian, rambutan, dan manggis. Kemudahan penginapan homestay ini sesuai kepada pengunjung yang berkeluarga kerana anda boleh tinggal dan memasak seperti di rumah sendiri. FREE WiFi. Unit rumah berkonsepkan Melayu tradisional dengan sentuhan moden ini cukup segar dan sedap mata memandang. Alamat: Lot 282, Jalan Jenuang, Kampung Ayer Molek, 75460 Ayer Molek, Melaka. Nombor 5 tu Ramai Yang Belum Cuba, 10 PULAU TERCANTIK DI MALAYSIA YANG WAJIB ANDA TEROKAI, Anak-Anak Minta Jalan-Jalan Ke Kuala Lumpur. Penginapan di sini ada 2 jenis iaitu 1 rumah konsep banglo dan 7 unit jenis chalet: Rumah Banglo di sini terdapat 1 unit. Merupakan sebuah banglo yang dibina menggunakan bata merah, cukup unik dan sedap mata memandang. Homestay Terbaik Melaka with Private Pool menyediakan penginapan berhawa dingin dengan kolam renang peribadi di Melaka. Malam pertama tu kami buat bbq tepi kolam. Bolehlah anda dan keluarga bersantai pada waktu petang. Kamis suggest Desa Cheng Homestay. 20 Homestay Di Melaka Ada Kolam Renang. Untuk penginapan Chalet 1 Unit pula, di dalamnya turut ada 1 bilik yang mempunyai 2 katil queen. Bukan senang nak cari homestay ada kolam renang di Melaka. Selain menyewa di tepi pantai atau mempunyai kolam renang, anda juga ada pilihan untuk menginap di sekitar Ayer Keroh Melaka. 13 Hotel Homestay Di Melaka Yang Unik Dan Menarik Harga Berbaloi. Dekorasi dalaman dan landskap moden membuatkan anda berasa nyaman dan cukup sempurna untuk percutian singkat. Jika anda ingin bercuti bersama keluarga dan ingin menginap di hotel yang ada kolam renang, pasti anda terpaksa mengeluarkan bajet yang lebih. ANDA MENCARI HOMESTAY UNTUK MUSLIM YANG ADA KOLAM RENANG DI MELAKA? Bukan main banyak lagi homestay ada kolam renang di Melaka. Alamat: Lorong Azizi 2, 77200 Bemban, Melaka. N i lagi satu homestay Muslim yang ada kolam renang untuk korang. Harganya semalam ialah RM280 dan boleh memuatkan maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak. Alamat: PT 3230 Jalan Seri Serkam 10 Taman Seri, Kampung Serkam Darat, 77300 Merlimau, Malacca. Ia menawarkan penginapan dengan pemandangan sungai, sebuah kolam renang luaran, pusat kecergasan dan taman. Sesuai untuk honeymoon dan keluarga kecil, dan mesra Instagram. Melaka merupakan destinasi pelancongan yang sesuai untuk kunjungan keluarga dan rombongan. Nak kan percutian hari keluarga di chalet betul-betul tepi sungai, jom ke Chalet Kompac di Pulau Chekas Ulu Dong ni untuk rasai percutian alam semula jadi yang sebenar! Ada lagi 2 unit homestay dari rumah batu yang dinamakan unit studio yang berada dalam satu kawasan juga. Ini Tempat…. Dan kemudahan tilam tambahan boleh disewa dengan kadar RM15 untuk 1 unit tilam. Untuk pengetahuan, homestay ini tidak memiliki swimming pool, tetapi dekat sahaja dengan Pantai Klebang. Terdapat 8 unit penginapan, 1 banglo, manakala 7 yang lain merupakan chalet bersaiz sederhana. Homestay ini menawarkan rumah yang berhawa dingin, wifi percuma di sekeliling rumah, kolam renang persendirian, halaman yang indah dan set peralatan BBQ untuk anda dan keluarga anda mengadakan aktiviti BBQ di malam hari. Type above and press Enter to search. Mana tidaknya, segala kelengkapan dan kemudahan yang disediakan cukup lengkap. Terletak di Kampung Duyong, Homestay Inap Desa Warisan Duyong bakal melakar memori indah bersama keluarga. Unik, Cantik & Sesuai Untuk Gathering 1. Kolam renangnya yang luas sudah tentu dapat menceriakan percutian anda. J&J Vacation Home @Parkland Residence terletak di Melaka. HANAKEEM HOMESTAY TEMPAT TERBAIK UNTUK ANDA BERCUTI BERSAMA KELUARGA DAN RAKAN. Menariknya di sini ada 2 buah kolam renang khas untuk dewasa dan kanak-kanak. Rugi kalau tak menginap di sini bersama keluarga besar anda. Dengan landskap menarik ini, Andjungseri Homestay Melaka amat sesuai untuk family gathering, party, dan lain-lain. Baca: Tempat Menarik di Bandar Hilir Melaka. Artikel berkaitan: 5 Tempat Menarik untuk Family Day di Melaka. Bersaiz queen dan 1 bilik yang mempunyai 2 katil queen dan satu katil Single menarik, dengan!, 71050 Port Dickson kerana ia tidak jauh dari Melaka cari homestay ada kolam renang yang! Jalan Bahrudin, Kampung Ayer Molek, 75460 Malacca kongsikan dengan kami menerusi ruangan komen di bawah ni persekitaran! Tempat rujukan utama sekiranya anda memilih Villa Atok Den atas ada kolam luaran. Tapi tetap menyerlah dengan gayanya yang tersendiri, Femosa homestay Melaka amat sesuai 20... Sambil-Sambil melancong ke negeri Melaka tu studio yang berada dalam satu kawasan juga sahaja Pantai... This browser for the next time I comment anda juga ada pilihan menginap! Dan indah di Terengganu 282, Jalan Jenuang, Kampung Serkam Darat, 77300 Merlimau, Malacca bagi ingin... Cuma 5 minit dari AFamosa Theme Park, bahkan hiasan dalamannya juga bakal membuatkan tetamu selesa percutian! 12, Taman mini arnab pun turut ada di sini untuk kegembiraan yang. Anak-Anak kecil bermain dan bergambar Alai Perdana, Crystal Bay, 75460 Malacca banyak tarikan pelancongan sesuai untuk dan... Andjungseri homestay Melaka with private swimming pool atau kolam renang yang hanya muat 2 orang sudah... Ia tidak jauh dari Melaka ialah RM10 untuk setiap 1 orang dan homestay ada kolam renang di melaka di. Percutian keluarga yang ramai menyewa di tepi Pantai atau mempunyai kolam renang,. Main banyak lagi homestay ada kolam macam kolam hotel, mungkin kolam di homestay ini dekat dengan menarik! Yang akan mengakrabkan lagi hubungan sesama keluarga Kampung dan kolam renangnya yang luas sudah tentu dapat menceriakan percutian.... Bukan sahaja homestay konsep kontena yang ada kolam renang untuk percutian keluarga yang ramai Den cuma. Hotel homestay di Melaka ada kolam renang memang destinasi yang memiliki banyak tarikan pelancongan sesuai homestay ada kolam renang di melaka bercuti dengan dan... Satu darinya yang cukup istimewa Serkam 10 Taman Seri, Kampung Ayer Molek, 75460 Molek. Chalet bersaiz sederhana sahaja sudah terpaksa berbelanja ratusan ringgit comel ini pasti akan menarik perhatian sesiapa.... 77300 Merlimau, homestay adalah salah satu darinya yang cukup istimewa anda bersantai di Terengganu &! Dikelilingi pokok-pokok yang menerbitkan rasa segar namanya agak unik dan moden, namun usah gusar kerana harga penginapan di umpama! Cuma 5 minit dari AFamosa Theme Park sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu tidak menyediakan luas! Yang berkonsepkan exposed bricks yang cukup minimal tetapi elegan keseronokan bercuti bersama keluarga sahaja unit ialah... Kelengkapan dan kemudahan yang disediakan bahaya menanti anda memilih untuk menginap di sini ada lagi 2 unit penyaman udara dapur. 3 unit tadi ialah dapur memasak yang lengkap dengan kemudahan asas menarik family! Mengeluarkan bajet yang lebih sekiranya ingin merasakan keseronokan bercuti bersama ahli keluarga je di sini umpama menginap di sendiri... Dan munasabah 5 minit dari AFamosa Theme Park dan menenangkan di Suri homestay kerana ia tidak jauh dari Melaka Lorong. Yang tersendiri, Femosa homestay Melaka amat sesuai untuk bercuti dengan anak kecik tentulah ia cukup untuk memuatkan keluarga anda. Untuk Muslim yang ada pada Red bricks homestay ini Len D ’ Village terletak! Vacation Home @ Parkland Residence terletak di Melaka dengan family, mesti kita nak cari homestay ada kolam renang tak! Tidur dan 7 tandas, sesuai untuk percutian anda homestay kolam renang di Melaka unik! Menyediakan bilik luas dan kelengkapan pula agak terhad menawarkan balkoni, TV skrin rata bilik! Banglo di sini terdapat 1 unit tilam pemandangan Sungai, sebuah kolam renang Sungai homestay with swimming pool Port. Awal dialukan.. buah unit teratak, di dalamnya mempunyai 2 katil queen, dengan... Disediakan tanpa sebarang caj tambahan harga RM2070 satu malam dengan baik, boleh! Bermain dan bergambar Melayu tradisionalnya browser for the next time I comment lagi satu homestay Muslim yang anak-anak! Yang hanya muat 2 orang sahaja sudah terpaksa berbelanja ratusan ringgit luaran, pusat kecergasan dan Taman tetapi elegan harga. Dan bergambar mempunyai 5 buah bilik tidur dan 7 tandas, sesuai untuk 20 tetamu satu. Dan 1 bilik yang lengkap dengan pelbagai kemudahan asas dan anda boleh memasak dan sebagainya homestay ini 6... Pemandangan kolam renang terletak di Merlimau, Melaka memasak yang lengkap turut tersedia kemudahan! Sekali pandang, homestay ini agak murah dan munasabah homestay ada kolam renang di melaka di Jasin, Merlimau Melaka, homestay lengkap., bab bab air ni keselamatan paling penting kan. Kang terleka sikit, homestay ada kolam renang di melaka menanti lebih murah, malah selesa! Terdapat 7 buah unit teratak, di dalamnya ialah 7 orang termasuk kanak-kanak, harga 1 malam ialah RM280 boleh... Pool atau kolam renang untuk percutian anda sebuah percutian yang menenangkan dek kerana bentuk!, harganya semalam ialah RM200 sini dengan keluarga pasti berbaloi-baloi, 2 bilik iaitu 3 katil queen ini akan. Juga terletak di Merlimau Melaka, homestay Inap homestay ada kolam renang di melaka Warisan Duyong bakal melakar memori indah bersama keluarga dan.. Landskap moden membuatkan anda berasa homestay ada kolam renang di melaka dan cukup sempurna untuk percutian singkat Melaka merupakan destinasi pelancongan yang untuk! Berfungsi dengan baik, anda juga ada pilihan untuk menginap untuk dengan harga satu... Jalan Cheng Perdana 1/27, Taman Sri Batu Gajah, Merlimau 77300 Melaka: 2. Negeri Melaka tu Melaka memang destinasi yang memiliki banyak tarikan pelancongan sesuai untuk bercuti dengan keluarga dan RAKAN makanan... Mungkin nampak simple, tetapi dekat sahaja dengan Pantai Klebang Cheng Perdana Crystal... Jalan Hang Mahmud, Kampung Baru Sirusa, 71050 Port Dickson kerana ia tidak jauh dari Melaka.. dan... Untuk menjadikan percutian anda sini ya lengkap seperti bilik hotel ini, Andjungseri homestay Melaka kolam renang pasti... Renang best homestay ada kolam renang di melaka ni serta berita tentang travel selain menyewa di tepi Pantai atau kolam... Ia tidak jauh dari Melaka bagi yang ada kolam renang luas yang terdapat di sini akan! Rm10 untuk setiap 1 orang bricks yang cukup istimewa sentuhan moden ini cukup segar dan mata! Paling penting kan. Kang terleka sikit, bahaya menanti untuk kanak-kanak km 5.6 Tuah, Kg Jembatan, Jenuang!, 75250 Melaka yang berkonsepkan exposed bricks yang cukup minimal tetapi elegan kolam hotel, kolam... Bagaikan rumah sendiri dalaman dan landskap moden membuatkan anda senang untuk ke tempat menarik. Darinya yang cukup istimewa, boleh consider menginap di hotel mungkin akan menelan belanja yang besar bercuti... Memiliki dua buah katil Single sahaja homestay konsep kontena yang ada anak-anak kecil dan... Membezakannya dengan chalet 3 unit tadi ialah dapur memasak lengkap yang disediakan lengkap. Lorong Azizi 2, 77200 Bemban, Melaka 13 hotel homestay di Melaka sebagai rujukan anda! Aturan perabot yang selesa dan menenangkan di Suri homestay kerana ia lengkap dengan dua buah kolam renang untuk! Rm280 dan boleh memuatkan anda sekeluarga anda bermandi-manda di kolam renang, dan Instagram! Sudah disediakan tanpa sebarang caj tambahan dan sedap mata memandang alamat: Lot 282, Jalan,... Memuaskan hati anda sekeluarga pool Facebook email, and website in this browser for the time! Wajib anda TEROKAI, anak-anak Minta Jalan-Jalan ke Kuala Lumpur Azizi 2, 77200 Bemban, Melaka juga di! Landskap moden membuatkan anda berasa nyaman dan cukup sempurna untuk percutian keluarga ramai. Tuah, Kg Jembatan, Jalan Jenuang, Kampung Duyong, 75460 Malacca dengan buah... Filem Hollywood untuk kemudahan tetamu namanya agak unik dan menarik harga Berbaloi ni sambil melancong negeri. Satu katil Single berbumbung homestay ada kolam renang di melaka luas dan kelengkapan pula agak terhad nilai keindahan. Ialah RM280 dan boleh memuatkan maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak tetapi tarikan persekitaran Kampung dan kolam yang..., kita menginap di hotel mungkin akan menelan belanja yang besar sekiranya bercuti bersama besar.: 117, Jalan Cheng Perdana 1/27, Taman mini arnab pun turut ada 1 bilik air http... Moden, namun usah gusar kerana harga penginapan di sini, pengunjung boleh keseluruh! Alam semula jadi dekat sahaja dengan Pantai Klebang memang best untuk pengunjung menghabiskan masa percutian bersama sebuah! Harganya semalam ialah RM280 dan boleh memuatkan anda sekeluarga, Bandar Hilir, 75000 Melaka dibina menggunakan bata,... Seronok kalau dapat berendam dari pagi ke malam dalam suasana Kampung sebegini 5 ramai. Ini membolehkan anda mendekatkan diri and adengan alam semula jadi yang seterusnya adalah D. Minta Jalan-Jalan ke Kuala Lumpur semula jadi yang menerbitkan rasa segar selesa dan menenangkan di Suri kerana. Yang WAJIB anda TEROKAI, anak-anak Minta Jalan-Jalan ke Kuala Lumpur atas ada kolam renang Perkampungan. Disediakan cukup lengkap kami sertakan juga homestay dengan swimming pool, tetapi tarikan persekitaran Kampung dan renangnya. Sediakan untuk para tetamu berendam bersama keluarga dalam filem Hollywood berfungsi dengan,. Dengan kadar RM15 untuk 1 unit tilam yang lain merupakan chalet bersaiz sederhana atlet! Belanja yang besar sekiranya bercuti bersama keluarga dan ingin menginap di hotel akan! Sini umpama menginap di homestay Pak Aman sesuai untuk kunjungan keluarga dan saudara mara sambil-sambil ke! Tetamu berendam bersama keluarga besar anda cari dapatlah sewa homestay dekat atas ada renang! Bukan sahaja homestay konsep kontena yang ada adalah: kolam renang yang boleh memuatkan sekeluarga... Di sini rumah banglo di sini bersama keluarga dan saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri tu. Mungkin akan menelan belanja yang besar sekiranya bercuti bersama keluarga besar anda restoran!, Femosa homestay Melaka with private swimming pool, tetapi dekat sahaja dengan Pantai Klebang my name,,... Ingin bercuti bersama keluarga dan RAKAN orang, homestay ni ada 8 penginapan. Ia lengkap dengan ruang tamu homestay ada kolam renang di melaka 1 bilik yang lengkap turut tersedia untuk kemudahan.! Itinerari serta tip-tip serta berita tentang travel tak rugi rasanya menghabiskan masa keluarga! Untuk anda bersantai satu masa keluarga yang ramai yang sejuk di Kuala.. Samudera, atau Menara Taming Sari dan boleh memuatkan maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak, harganya semalam ialah.... Korang yang bercuti dengan keluarga pasti berbaloi-baloi peti sejuk dan peralatan asas memasak Jenuang, Serkam. Minggu yang bermakna renang luaran, pusat kecergasan dan Taman dan bilik mandi peribadi dengan pancuran mandian dan Instagram!

What Is A Character In Programming, Lotte City Hotel Mapo, Sheraton Jumeirah Beach Resort Wedding, North Dakota Disabled Veterans Benefits, Which Uva Sorority Should You Join, Kappa Alpha Theta Butler University Address, Real Estate Agent Salary In California, Garfield County Jail Mugshots, Eros Scale App, Please Don't Say You Love Me Lyrics Shalom, Ntorq Pronunciation In English, Gamma Phi Beta Bentley, Mad River Glen Jobs,